OM

Registrerad i Guangdong,Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd är en professionell tillverkare och systemleverantör av kontinuerlig skummande utrustning och tillämpningsutrustning därav, och är engagerad i försäljning och service av produkter. Huvudproduktionsutrustning tillämpas på livsmedelsindustri som luftade sockerer, kolsyrad choklad, grädde och kakor, mjuka våfflor och mjölk- och kemisk industri som latex, skummad harts, textilskummerade beläggningar och keramiska skumningsråvaror och används för råmaterial proportionering, förmedlande, blandning, skumning, formning och så vidare.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Inverkan av godis bildar maskin i godismaskiner

Godisbildningsmaskinen är ett slags godis tillverkningsutrustning med enkel struktur, bra prestanda, enkel drift och hög produktionseffektivitet. Maskinen kan användas med olika sp.

2020-12-24 visa mer

Mousse Tårta

2021-01-06 visa mer

Vet du vad den dagliga underhållskunskapen hos Aerating maskin Wholesale Price är?

Driftmaskin Grossistpriset är att injicera "mikrobubblor" direkt i obehandlat avloppsvatten genom en diffusor.

2021-07-05 visa mer

Bör Aerating maskin grossistpris rengöras under användning?

Vanligtvis under användningen av Aerating maskin grossistpris, eftersom utrustningen läggs ständigt under drift, många föroreningar kommer att ackumuleras vid behandlingen av avloppsvatten, och dessa föroreningar kommer också att innehålla mycket kalcium. Sådana ämnen kommer att ackumuleras i utrustningen. Blockering, utrustningen kommer att fungera fel efter en lång tid, och det kommer också att påverka avloppsreningsfunktionen.

2021-07-12 visa mer

Principen och gemensamma material av automatisk flygplan maskin

Denna artikel introducerar arbetsprincipen för den automatiska luftfartygsmaskinen

2021-07-16 visa mer

Marshmallow depositor manifold berättar om testmaskinens kunskap om mixmaskin!

I allmänhet installeras och används blandningsmaskinen på byggarbetsplatsen. Därför måste vi ägna mer uppmärksamhet åt testmaskinarbetet innan den formella verksamheten är mycket viktig. Eftersom testmaskinen kan upptäcka om installationskvaliteten på utrustningen uppfyller standarden, om det finns problem inuti utrustningen, och så vidare.

2021-04-01 visa mer

Vad ska jag vara uppmärksam på när du använder tårtblandningsmaskin?

Du vill inte att tårta knuffas för snabbt och går sönder. En hög temperatur är bra för tårtan att få en mycket bättre färg. Din mixer är sannolikt smutsig efter att den har använt sitt innehåll och måste rengöras före användning. Det bästa sättet att ta bort klumpar är att försiktigt doppa en sked i smeten.

2021-07-23 visa mer

Vet du alla försiktighetsåtgärder för att parkera mixmaskinen?

Det framgår av namnet på den lilla blandningsmaskinen att utrustningen är liten i storlek, så att vikten inte är mycket tung, och där finns gummihjul, vilket gör det mycket lätt att transportera blandningen fram och tillbaka.

2021-04-12 visa mer

visa mer