О компанији

Регистрован у Гуангдонгу, Кина, Фосхан Аерос Индустриал Еqуипмент Цо., Лтд. је професионални произвођач и системски добављач континуиране пенасте опреме и опреме за апликације, и бави се продајом и сервисирањем производа. Главна производна опрема примењује се на прехрамбену индустрију као што су аериране бомбоне, аерирана чоколада, павлака и колачи, мекани вафли и млеко и хемијска индустрија као што су латекс, пенаста смола, текстилни пенасти премази и керамичке пенасте сировине и користи се за сировине пропорције, преношење, мешање, пену

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Utjecaj strojeva za oblikovanje bombona u strojevima slatkiša

Stroj za oblikovanje slatkiša je neka vrsta proizvodne opreme sa jednostavnom strukturom, dobrim performansima, jednostavan rad i visoka učinkovitost proizvodnje. Stroj se može koristiti s različitim sp.


Мус торта


Znate li što je dnevno znanje održavanja Aerating stroj Veleprodajna cijena?

Aerating stroj Veleprodajna cijena je ubrizgati "mikro mjehuriće" izravno u nepromičenu kanalizaciju kroz propeler difuzor.


Treba li Aerating stroj Veleprodajna cijena očistiti tijekom korištenja?

Obično tijekom korištenja Aerating stroj Veleprodajna cijena, jer se oprema stalno dodaje tijekom rada, Puno nečistoća će se nakupiti u liječenju kanalizacije, a ove nečistoće će također sadržavati puno kalcija. Takve tvari će se nakupiti u opremi. Blokiranje, oprema će se pokvariti nakon dugo vremena, a također će utjecati na funkciju čišćenja kanalizacije.


Princip i zajednički materijali automatskog zrakoplova

Ovaj se članak uvodi načelo rada automatskog stroja zrakoplova


Kolač za depozite sljezove govori o probnom stroju znanje o mašini za miješanje!

Općenito govoreći, mašina za miješanje je instalirana i koristi se na gradilištu. Iz toga, moramo obratiti više pažnje na rad test strojeva prije nego što formalna operacija bude vrlo važna. Zato što test stroj može otkriti da li kvaliteta instalacije opreme zadovoljava standard, da li postoje problemi unutar opreme, i tako dalje.


Na šta trebam obratiti pažnju kada koriste kolača za miješanje?

Ne želiš da torta bude gurnuta prebrzo i razbije. Visoka temperatura je dobra za tortu da dobije mnogo bolju boju. Vaš mikser je najvjerojatnije prljav nakon što koristi svoj sadržaj i mora se očistiti prije uporabe. Najbolji način da se ukloni grudi je lagano umoči žlicu u udarač.


Znate li sve mjere opreza za parkiranje mašine za miks?

Može se vidjeti iz imena malog miješanja da je oprema mala veličina, Tako da težina nije jako, a tu su gumeni hodajući kotači, Zbog čega je veoma lako transportirati mješavinu naprijed i natrag.


Погледај још