DESPRE

Înregistrată în Guangdong, China, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd. este un producător profesionist și furnizor de sistem de echipamente de spumare continuă și echipamente de aplicare a acestora, și este angajat în vânzarea și service-ul de produse. Echipamentele principale de producție se aplică industriei alimentare, ar fi bomboane aerisite, ciocolată aerisită, smântână și prăjituri, vafe moi și industria laptelui și a produselor chimice, ar fi latexul, rășina spumată, acoperirile textile spumate și materiile prime ceramice spumoase și este utilizat pentru proportiile de materii prime, transport, amestecare, spumare, formare și așa mai departe.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Influența mașinii de formare bomboane în mașini de bomboane

Mașina de formare bomboane este un fel de echipament de producție dur cu structura simplă, performanță bună, funcționare ușoară și eficiență ridicată de producție. Maşina poate fi folosită cu diferite sp.

2020-12-24 Vezi mai mult

Mousse Cake

2021-01-06 Vezi mai mult

Ştii care este cunoştinţele zilnice de întreţinere a maşinii cu grosime ?

Aerating mașină Preț angros este de a injecta "microbule" direct în apele uzate netratate printr-un impler difuzor.

2021-07-05 Vezi mai mult

Ar trebui să fie curățat în timpul utilizării mașină cu ridicata Prețul cu ridicata?

De obicei, în timpul folosirii mașinii de Aerating Pret angros, ca echipamentul este adăugat constant în timpul funcționării, o mulțime de impurități se vor acumula în tratamentul apelor uzate, iar aceste impurități vor conține, de asemenea, o mulțime de calciu. Astfel de substanţe se vor acumula în echipament. Blocare, echipamentul va funcționa defect după o lungă perioadă de timp, și va afecta, de asemenea, funcția de tratare a apelor uzate.

2021-07-12 Vezi mai mult

Principiul și materialele comune ale aparatului automat de aeronave

Acest articol introduce principiul de funcționare al mașinii automate de aeronave

2021-07-16 Vezi mai mult

Depozitorul cu marshmallow spune despre mașină de testare cunoștințele mașinii de amestecare!

În general, maşina de amestecare este instalată şi folosită pe şantier. Din aceasta, trebuie să acordăm mai multă atenție lucrării mașinilor de testare înainte ca operațiunea oficială să fie foarte importantă. Deoarece mașina de testare poate detecta dacă calitatea instalației echipamentului îndeplinește standardul, dacă există probleme în interiorul echipamentului, și așa mai departe.

2021-04-01 Vezi mai mult

La ce ar trebui să acord atenţie atunci când folosesc maşina de amestecare a tortului?

Nu vrei ca tortul să fie împins prea repede şi să se spargă. O temperatură ridicată este bună pentru tort pentru a obține o culoare mult mai bună. Mixerul dumneavoastră este cel mai probabil murdar după ce îşi foloseşte conţinutul şi trebuie curăţat înainte de utilizare. Cea mai bună modalitate de a îndepărta aglomeraţii este de a scufunda uşor o lingură în aluat.

2021-07-23 Vezi mai mult

Ştii toate măsurile de precauţie pentru a parca maşina de amestecare?

Se poate observa din numele micului mașină de amestecare că echipamentul este mic la dimensiune, astfel greutatea nu este foarte grea, și acolo sunt roți de plimbare de cauciuc, ceea ce face foarte uşor pentru a transporta amestecul de amestecare înainte şi înapoi.

2021-04-12 Vezi mai mult

Vezi mai mult