OM

Registrert i Guangdong, Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd er en profesjonell produsent og systemleverandør av kontinuerlig skummende utstyr og applikasjonsutstyr derav, og er engasjert i salg og service av produkter. Hovedproduksjonsutstyr brukes på næringsmiddelindustrien som luftet kandies, luftet sjokolade, krem og kaker, myke vafler og melk og kjemisk industri som latex, skummet harpiks, tekstil skummet belegg og keramisk skummende råvarer og brukes til råvarer proporsjonering, transport, blanding, skumdannelse, forming og så videre.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Innflytelsen av godteridannelsesmaskiner i godterimaskiner

Sukkerformningsmaskinen er en slags godteri produksjonsutstyr med enkel struktur, god ytelse, lett drift og høy produksjonseffektivitet. Maskinen kan brukes med ulike spe

2020-12-24 se mer

Mousse Kake

2021-01-06 se mer

Vet du hva den daglige vedlikeholdskunnskapen om Aerating maskin Wholesale Price er?

Driftmaskin Engrosprisen er å injisere "mikrobobler" direkte i ubehandlet kloakk gjennom et diffusorpropeller.

2021-07-05 se mer

Skal drivmaskinen Engrosprisen rengjøres under bruk?

Vanligvis under bruken av Aeratingmaskinen grossistpris, ettersom utstyret tilsettes konstant under drift, mange urenheter vil samle seg i behandlingen av kloakkvann, og disse urenhetene vil også inneholde mye kalsium. Slike stoffer vil samle seg i utstyret. Blokkering, utstyret vil funksjonsfeil etter lang tid, og det vil også påvirke kloakkbehandlingsfunksjonen.

2021-07-12 se mer

Prinsippet og vanlige materialer i automatiske luftfartøymaskiner

Denne artikkelen introduserer driftsprinsippet for den automatiske luftfartøymaskinen

2021-07-16 se mer

Marshmallow deponeringsmanifold forteller om prøvemaskinens kjennskap til blandemaskinen!

Vanligvis blir blandemaskinen installert og brukt på byggeplassen. Ut fra dette, må vi være mer oppmerksom på testmaskin arbeidet før den formelle operasjonen er veldig viktig. Fordi prøvemaskinen kan påvise om utstyrets installasjonskvalitet oppfyller standarden, om det er problemer i utstyret, og så videre.

2021-04-01 se mer

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg bruker kakeblandingsmaskin?

Du vil ikke at kake skal dyttes for raskt og knuses. Høy temperatur er bra for kaken å få en mye bedre farge. Mixeren din er sannsynligvis skitten etter at den har brukt innholdet og må rengjøres før bruk. Den beste måten å fjerne klumper på er å forsiktig dyppe en skje i smøren.

2021-07-23 se mer

Vet du alle forholdsregler for å parkere blandemaskinen?

Det framgår av navnet på den lille blandemaskinen at utstyret er lite i størrelse. så vekten er ikke så tung, og det er gummihjul. som gjør det svært lett å transportere blanding fram og tilbake.

2021-04-12 se mer

se mer