TENTANG KAMI

Berdaftar di Guangdong,China, Foshan Aeros Industrial Equipment Co., Ltd. adalah pengeluar profesional dan pembekal sistem peralatan dan peralatan aplikasi berbuih berterusan, dan terlibat dalam penjualan dan perkhidmatan produk. Peralatan pengeluaran utama digunakan untuk industri makanan seperti gula-gula berbuih, coklat berukuh, krim dan kek, wafel lembut dan susu dan industri kimia seperti lateks, resin berbuih, salutan berbuih tekstil dan bahan mentah berbuih seramik dan digunakan untuk perkadaran bahan mentah, menyampaikan, mencampurkan, berbuih, membentuk dan sebagainya.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengaruh mesin membentuk gula-gula dalam jentera gula-gula

Mesin pembentuk gula-gula adalah sejenis peralatan pengeluaran gula-gula keras dengan struktur mudah, prestasi yang baik, operasi mudah dan kecekapan pengeluaran yang tinggi. Mesin ini boleh digunakan dengan sp yang berbeza


Kek Tetikus


Adakah anda tahu apa pengetahuan penyelenggaraan harian harga borong mesin Aerating?

Harga borong mesin Aerating adalah untuk menyuntik "microbubbles" terus ke dalam kumbahan yang tidak dirawat melalui pendesak penyebar.


Sekiranya harga borong mesin berudara dibersihkan semasa digunakan?

Biasanya semasa penggunaan harga borong mesin Aerating, kerana peralatan sentiasa ditambah semasa operasi, banyak kekotoran akan terkumpul dalam rawatan kumbahan, dan kekotoran ini juga akan mengandungi banyak kalsium. Bahan-bahan tersebut akan terkumpul dalam peralatan. Penyumbatan, peralatan akan rosak selepas masa yang lama, dan ia juga akan menjejaskan fungsi rawatan kumbahan.


Prinsip dan bahan umum mesin pesawat automatik

Artikel ini memperkenalkan prinsip kerja mesin pesawat automatik


Marshmallow pendeposit manifold menceritakan tentang pengetahuan mesin percubaan mesin pencampuran!

Secara umumnya, mesin pencampuran dipasang dan digunakan di tapak pembinaan. Dari ini, kita perlu memberi perhatian lebih kepada kerja mesin ujian sebelum operasi formal sangat penting. Kerana mesin ujian dapat mengesan sama ada kualiti pemasangan peralatan memenuhi standard, sama ada terdapat masalah di dalam peralatan, dan sebagainya.


Apa yang perlu saya perhatikan apabila menggunakan mesin pencampuran kek?

Anda tidak mahu kek ditolak terlalu cepat dan pecah. Suhu tinggi adalah baik untuk kek untuk mendapatkan warna yang lebih baik. Pengadun anda kemungkinan besar kotor selepas ia menggunakan kandungannya dan mesti dibersihkan sebelum digunakan. Cara terbaik untuk mengeluarkan rumpun adalah perlahan-lahan mencelupkan sudu ke dalam adunan.


Adakah anda tahu semua langkah berjaga-jaga untuk meletakkan mesin pencampuran?

Ia boleh dilihat dari nama mesin pencampuran kecil yang peralatan kecil, jadi beratnya tidak terlalu berat, dan terdapat roda berjalan getah, yang menjadikannya sangat ringan untuk mengangkut campuran campuran ke belakang dan sebagainya.


melihat lebih banyak