за нас

Регистриран во Гуангдонг, Кина, Foshan Eros Industrial Equipment Co., Ltd. е професионален производител и снабдувач на системи за опрема за континуирано пенење и нивна опрема за апликација и се занимава со продажба и сервис на производи. Главната опрема за производство се применува во прехранбената индустрија, како што се газирани бонбони, аерирано чоколадо, крем и колачи, меки вафли и млеко и хемиска индустрија, како што се латекс, пенлива смола, текстилни пенести облоги и керамички суровини за пенење и се користи за пропорција на суровини, пренесување, мешање, пенење, формирање и така натаму.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Влијанието на машината за формирање бонбони во машини за бонбони

Машината за формирање бонбона е еден вид на цврсто производствена опрема со едноставна структура, добра перформација. Лесна операција и високо производство ефикасност. Машината може да се користи со различен sp.


Мус торта


Дали знаеш што е секојдневното знаење за одржување на Аеранг машината Големиот цев?

Аеринг машината голема цена е да се инјектира директно во непотребен канализација преку дифуз.


Треба ли да биде исчистена за време на употребата?

Вообичаено за време на употребата на Ееранг машината големи цени, бидејќи опремата постојано се додава за време на операцијата, Многу неволји ќе се собираат во лекувањето на канализацијата, а овие неволји ќе содржат и многу калциум. Таквите супстанции ќе се собираат во опремата. Блокирање, опремата ќе не функционира по долго време, а исто така ќе влијае врз функцијата на канализацијата.


Принципот и заеднички материјали на автоматски авионски машина

Оваа статија го воведува работното принцип на автоматската машина


Маршмаллоу депозитор кажува за пробањето на машината за мешање!

Општо земено, машината за мешање е инсталирана и користена на градежното место. Од ова, треба да обрнеме повеќе внимание на тест машината пред формалната операција да биде многу важна. Затоа што тест машината може да открие дали квалитетот на инсталацијата на опремата го исполнува стандардот, Дали има проблеми во опремата, и така натаму.


Што треба да обрнам внимание кога користам машина за мешање торта?

Не сакаш тортата да се турка пребрзо и да се скрши. Висока температура е добро за тортата да добие многу подобра боја. Најверојатно ти е валкан откако ќе го користи содржината и мора да биде исчистен пред да се користи. Најдобриот начин да се тргне клетките е нежно да се врти лажица во удирањето.


Ги знаеш ли сите претпазливи за паркирање на машината за мешање?

Може да се види од името на малата машина за мешање дека опремата е мала големина, Значи, тежината не е многу тешка, а има гумени тркала. Тоа е многу лесно да го пренесе мешањето напред и назад.


Гледај Повеќе