RóLUNK

A Kínai Gutogdon bejegyzett Foshan Aeros Industrial Equipment Co., Ltd. folyamatos habképző berendezések és ezek kijuttatási berendezéseinek gyártója és rendszerszállítója, és termékek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. A fő gyártóberendezéseket az élelmiszeriparban alkalmazzák, mint például a szén-monoxid, szén-cukor, krém és sütemény, puha gofri és tej- és vegyipar, mint a latex, habosított kanca, textilhabosított bevonatok és kerámia habosított nyersanyagok, és nyersanyag-arányokhoz, szállításhoz, keveréshez, habzáshoz, alakításhoz és így tovább.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

A candy forming machine hatása a candy machinery-ban

A candy forming machine egyfajta kemény cukorka gyártási berendezések egyszerű szerkezettel, jó teljesítményével, könnyű kezelhetőséggel és nagy termelési hatékonysággal. A gép különböző sp-vel használható

2020-12-24 mutass többet

Mousse torta

2021-01-06 mutass többet

Tudod, hogy mi a napi karbantartási tudás a levegőztető gép nagykereskedelmi ára?

A levegőztető gép nagykereskedelmi ára a "mikrobuborékok" közvetlenül a kezeletlen szennyvízbe való befecskendezése egy diffúzor járókeréken keresztül.

2021-07-05 mutass többet

A levegőztető gép nagykereskedelmi ára kell tisztítani használat közben?

Általában a levegőztető gép nagykereskedelmi ára használata során, mivel a berendezés működése közben folyamatosan hozzáadódik, sok szennyeződés halmozódik fel a szennyvíz kezelésében, és ezek a szennyeződések is tartalmaznak egy csomó kalciumot. Az ilyen anyagok felhalmozódnak a berendezésben. Elzáródás, a berendezés hosszú idő után meghibásodik, és ez is befolyásolja a szennyvíztisztító funkciót.

2021-07-12 mutass többet

Az alapelv és a közös anyagok automatikus repülőgép gép

Ez a cikk bemutatja az automatikus repülőgép gép működési elvét

2021-07-16 mutass többet

Marshmallow betéti sokrétű mesél a kísérleti gép ismerete keverőgép!

Általánosságban elmondható, hogy a keverőgépet az építkezésen telepítik és használják. Ebből több figyelmet kell fordítanunk a tesztgép munkájára, mielőtt a hivatalos művelet nagyon fontos. Mivel a tesztgép felismerheti, hogy a berendezés telepítési minősége megfelel-e a szabványnak, van-e probléma a berendezés belsejében stb.

2021-04-01 mutass többet

Mit kell figyelni, amikor a torta keverő gép?

Nem akarja, hogy a tortát túl gyorsan nyomják, és törni. A magas hőmérséklet jó, hogy a torta kap egy sokkal jobb színt. A keverő valószínűleg piszkos, miután felhasználja a tartalmát, és használat előtt meg kell tisztítani. A csomók eltávolításának legjobb módja az, hogy óvatosan merítsünk egy kanál a tésztába.

2021-07-23 mutass többet

Tudod, minden óvintézkedést a parkolás a keverőgép?

A kis keverőgép nevéből látható, hogy a berendezés kis méretű, így a súly nem túl nehéz, és vannak gumival járó kerekek, ami nagyon könnyűvé teszi a keverőkeverék előre-hátra szállítását.

2021-04-12 mutass többet

mutass többet