O NAMA

Registriran u Guangdongu, Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd. profesionalni je proizvođač i dobavljač sustava opreme za kontinuirano pjenjenje i njihove aplikacijske opreme, a bavi se prodajom i uslugom proizvoda. Glavna proizvodna oprema primjenjuje se na prehrambenu industriju kao što su gazirani bombani, gazirana čokolada, vrhnje i kolači, mekani vafli te mliječna i kemijska industrija poput lateksa, pjenaste smole, tekstilno pjenastih premaza i keramičkih pjenastih sirovina te se koristi za proporcije sirovina, transport, miješanje, pjenjenje, formiranje i tako dalje.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Mousse torta

2021-01-06 vidi više

Substrat pokrov sjedala automobila

1.

2019-05-08 vidi više

Kupite sir kolač proizvodnje uvode kako napraviti kolač hladno

Seèite sirove trake, zatim stavite sir u elektrièni mikser i tuèite dok ne omekša. Mešanje oko pola sata do sata;

2022-06-15 vidi više

Kolač za depozite sljezove govori o probnom stroju znanje o mašini za miješanje!

Općenito govoreći, mašina za miješanje je instalirana i koristi se na gradilištu. Iz toga, moramo obratiti više pažnje na rad test strojeva prije nego što formalna operacija bude vrlo važna. Zato što test stroj može otkriti da li kvaliteta instalacije opreme zadovoljava standard, da li postoje problemi unutar opreme, i tako dalje.

2021-04-01 vidi više

Sir Cake Proizvodnja line dobavljač

Jaja jaja i odvojite žumanjke i bjelanče; pobijedite sir nakon omekšavanja; dodajte sir i šećer žumanjku i pobijedite;

2022-06-22 vidi više

Znate li sve mjere opreza za parkiranje mašine za miks?

Može se vidjeti iz imena malog miješanja da je oprema mala veličina, Tako da težina nije jako, a tu su gumeni hodajući kotači, Zbog čega je veoma lako transportirati mješavinu naprijed i natrag.

2021-04-12 vidi više

Mango sir kolač proizvodnje dobavljač linije

Pripremi Oreo bazu kolačića prvo. Nježno zavrti Oreo kolačiće, kolačići su odvojeni od kreme u sredini, i koristiti nož za uklanjanje kreme. Saèuvaj šum za garniranje.

2022-06-29 vidi više

Chocopie Production line uvodi metodu skladištenja čokolade?

Čokolada se proizvodi miješanjem raznih sirovina, Ali njegov okus uglavnom ovisi o okusu kakaa. Kakao sadrži teobromin i kofein, što mu daje ugodan gorak ukus.

2021-03-19 vidi više

vidi više