O NAMA

Registriran u Guangdongu, Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd. profesionalni je proizvođač i dobavljač sustava opreme za kontinuirano pjenjenje i njihove aplikacijske opreme, a bavi se prodajom i uslugom proizvoda. Glavna proizvodna oprema primjenjuje se na prehrambenu industriju kao što su gazirani bombani, gazirana čokolada, vrhnje i kolači, mekani vafli te mliječna i kemijska industrija poput lateksa, pjenaste smole, tekstilno pjenastih premaza i keramičkih pjenastih sirovina te se koristi za proporcije sirovina, transport, miješanje, pjenjenje, formiranje i tako dalje.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Švicarski Roll Proizvodnja proizvodi uvode kako napraviti švicarske role

Dodajte šećer (10g) u mlijeko, miješajte dok se šećer ne otopi, Zatim dodajte ulje od salate i miješajte dok se voda i ulje potpuno ne kombiniraju;

2021-10-14 vidi više

Mousse torta

2021-01-06 vidi više

Kupi švicarska Roll proizvodnja linija govori o ključnim točkama proizvodnje švicarske role

Bijela jaja: Kvaliteta bijela jaja izravno utječe na uspjeh ili neuspjeh švicarskih rolaka. Budući da je moć svake šake drugačije, nemoguće je reći koliko dugo treba da se pobije.

2021-10-21 vidi više

Kolač za depozite sljezove govori o probnom stroju znanje o mašini za miješanje!

Općenito govoreći, mašina za miješanje je instalirana i koristi se na gradilištu. Iz toga, moramo obratiti više pažnje na rad test strojeva prije nego što formalna operacija bude vrlo važna. Zato što test stroj može otkriti da li kvaliteta instalacije opreme zadovoljava standard, da li postoje problemi unutar opreme, i tako dalje.

2021-04-01 vidi više

Znate li sve mjere opreza za parkiranje mašine za miks?

Može se vidjeti iz imena malog miješanja da je oprema mala veličina, Tako da težina nije jako, a tu su gumeni hodajući kotači, Zbog čega je veoma lako transportirati mješavinu naprijed i natrag.

2021-04-12 vidi više

Chocopie Production line uvodi metodu skladištenja čokolade?

Čokolada se proizvodi miješanjem raznih sirovina, Ali njegov okus uglavnom ovisi o okusu kakaa. Kakao sadrži teobromin i kofein, što mu daje ugodan gorak ukus.

2021-03-19 vidi više

Ekstruder sljezove kaže šta je mazivanje mešanja mašine?

Mašina za miješanje radi u okruženju s puno pepela i pijeska. Stoga, kako bi se osigurala pouzdanost stroja i smanjila trošenje strojeva i gubitak energije, Podmazivanje treba učiniti na vrijeme, inače će nečistoći kao što su pepeo i pijesak ozbiljno nositi i blokirati opremu. Normalna upotreba.

2021-04-19 vidi više

Ekstruder Marshmallow govorio o tome što se treba učiniti tijekom dugotrajnog nestanka mašine za miješanje?

Kako bi se omoguæilo da oprema za miješanje i dalje moæi da nastavi normalan rad u buduænosti, tijekom dugotrajnog praćenja, Moramo provesti unaprijed određene metode održavanja za ove građevinske strojeve i opreme.

2021-04-26 vidi više

vidi više