O NAMA

Registriran u Guangdongu, Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd. profesionalni je proizvođač i dobavljač sustava opreme za kontinuirano pjenjenje i njihove aplikacijske opreme, a bavi se prodajom i uslugom proizvoda. Glavna proizvodna oprema primjenjuje se na prehrambenu industriju kao što su gazirani bombani, gazirana čokolada, vrhnje i kolači, mekani vafli te mliječna i kemijska industrija poput lateksa, pjenaste smole, tekstilno pjenastih premaza i keramičkih pjenastih sirovina te se koristi za proporcije sirovina, transport, miješanje, pjenjenje, formiranje i tako dalje.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Utjecaj strojeva za oblikovanje bombona u strojevima slatkiša

Stroj za oblikovanje slatkiša je neka vrsta proizvodne opreme sa jednostavnom strukturom, dobrim performansima, jednostavan rad i visoka učinkovitost proizvodnje. Stroj se može koristiti s različitim sp.

2020-12-24 vidi više

Mousse torta

2021-01-06 vidi više

Znate li što je dnevno znanje održavanja Aerating stroj Veleprodajna cijena?

Aerating stroj Veleprodajna cijena je ubrizgati "mikro mjehuriće" izravno u nepromičenu kanalizaciju kroz propeler difuzor.

2021-07-05 vidi više

Treba li Aerating stroj Veleprodajna cijena očistiti tijekom korištenja?

Obično tijekom korištenja Aerating stroj Veleprodajna cijena, jer se oprema stalno dodaje tijekom rada, Puno nečistoća će se nakupiti u liječenju kanalizacije, a ove nečistoće će također sadržavati puno kalcija. Takve tvari će se nakupiti u opremi. Blokiranje, oprema će se pokvariti nakon dugo vremena, a također će utjecati na funkciju čišćenja kanalizacije.

2021-07-12 vidi više

Princip i zajednički materijali automatskog zrakoplova

Ovaj se članak uvodi načelo rada automatskog stroja zrakoplova

2021-07-16 vidi više

Kolač za depozite sljezove govori o probnom stroju znanje o mašini za miješanje!

Općenito govoreći, mašina za miješanje je instalirana i koristi se na gradilištu. Iz toga, moramo obratiti više pažnje na rad test strojeva prije nego što formalna operacija bude vrlo važna. Zato što test stroj može otkriti da li kvaliteta instalacije opreme zadovoljava standard, da li postoje problemi unutar opreme, i tako dalje.

2021-04-01 vidi više

Na šta trebam obratiti pažnju kada koriste kolača za miješanje?

Ne želiš da torta bude gurnuta prebrzo i razbije. Visoka temperatura je dobra za tortu da dobije mnogo bolju boju. Vaš mikser je najvjerojatnije prljav nakon što koristi svoj sadržaj i mora se očistiti prije uporabe. Najbolji način da se ukloni grudi je lagano umoči žlicu u udarač.

2021-07-23 vidi više

Znate li sve mjere opreza za parkiranje mašine za miks?

Može se vidjeti iz imena malog miješanja da je oprema mala veličina, Tako da težina nije jako, a tu su gumeni hodajući kotači, Zbog čega je veoma lako transportirati mješavinu naprijed i natrag.

2021-04-12 vidi više

vidi više