OM OS

Registreret i Guangdong, Kina, Foshan Aeros Industrial Equipment Co, Ltd er en professionel producent og system leverandør af kontinuerlig skummende udstyr og udlagsudstyr heraf, og er involveret i salg og service af produkter. Hovedproduktionsudstyr anvendes til fødevareindustrien såsom beboede slik, beædnet chokolade, fløde og kager, bløde vafler og mælk og kemisk industri såsom latex, opskummet harpiks, tekstilskummet belægninger og keramiske skummende råvarer og anvendes til råvareproportion, transport, blanding, skumdannelse, formning og så videre.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Indflydelsen af slik formning maskine i slik maskiner

Slikformningsmaskinen er en slags slik produktionsudstyr med enkel struktur, god ydeevne, nem betjening og høj produktionseffektivitet. Maskinen kan bruges med forskellige spe

2020-12-24 Se mere

Mousse kage

2021-01-06 Se mere

Ved du, hvad den daglige vedligeholdelse viden om Aerating maskine Engrospris er?

Driftmaskine Engrosprisen er at indsprøjte "mikrobobler" direkte i ubehandlet spildevand gennem en diffuser impeller.

2021-07-05 Se mere

Skal Aerating maskine Engrosprisen rengøres under brug?

Normalt under brugen af Aerating maskine Engrospris, som udstyret konstant tilføjes under drift, en masse urenheder vil ophobe sig i behandlingen af spildevand, og disse urenheder vil også indeholde en masse calcium. Sådanne stoffer ophobes i udstyret. Blokering, udstyret vil funktionsfejl efter lang tid, og det vil også påvirke rensningsfunktionen.

2021-07-12 Se mere

Princippet og almindelige materialer i automatisk flymaskine

Denne artikel indfører arbejdsprincippet for den automatiske luftfartøjsmaskine

2021-07-16 Se mere

Marshmallow depositor manifold fortæller om prøvemaskinen viden om blandemaskine!

Generelt er blandemaskinen installeret og brugt på byggepladsen. Heraf skal vi være mere opmærksomme på testmaskinen arbejde, før den formelle operation er meget vigtig. Fordi testmaskinen kan detektere, om installationskvaliteten af udstyret opfylder standarden, om der er problemer inde i udstyret, og så videre.

2021-04-01 Se mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når du bruger kage blandemaskine?

Du vil ikke have, at kage bliver skubbet for hurtigt og gå i stykker. En høj temperatur er godt for kagen at få en meget bedre farve. Din mixer er sandsynligvis snavset efter at den har brugt sit indhold og skal rengøres før brug. Den bedste måde at fjerne klumper på er at forsigtigt dyppe en ske i batteren.

2021-07-23 Se mere

Kender du alle forholdsreglerne for at parkere blandemaskinen?

Det fremgår af navnet på den lille blandingsmaskine, at udstyret er lille i størrelse, så vægten er ikke meget tung, og der er gummi gående hjul, hvilket gør det meget let at transportere blandingen frem og tilbage.

2021-04-12 Se mere

Se mere